Notícies de la Cambra

Convocat el Programa de Creixement Empresarial

La Direcció General d’Indústria i de la Pime, del Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat, ha convocat una nova edició del Programa de Creixement Empresarial amb l’objectiu d’impulsar el creixement i la competitivitat de les pimes industrials a través d'un programa d'assessorament, en el qual l'empresa que resulti seleccionada disposarà de 50 hores d'assessorament proporcionades per l'Escola d'Organització Industrial (EOI). Professionals altament especialitzats treballaran amb l'empresa en diferents àrees relacionades amb el creixement: digitalització, innovació, màrqueting i vendes, finançament, operacions i recursos humans. Això permetrà conèixer en profunditat el seu model de negoci i realitzar un diagnòstic, per, a continuació, desenvolupar un Pla de Creixement ajustat a les necessitats de cada empresa.

Des d'un punt de vista financer, aquest programa representa un important incentiu per a les pimes, en estar subvencionat en un 85 per cent per la Dgipyme.

 

Aquesta tercera convocatòria dels ajuts per al Programa de Creixement 2017, s'ha publicat molt recentment al BOE (26 d'agost), obrint-se així el termini de sol·licitud que finalitzarà el proper 22 de setembre. 


Segueix-nos!

Agenda