Notícies de la Cambra

Lidera el canvi en el teu comerç a cost zero

La Cambra de Tarragona ofereix als establiments comercials un servei per millorar les vendes i la imatge del seu punt de venda, a través del Pla Integral de Suport al Comerç Minorista 2017.

Un tècnic especialista realitzarà una profunda anàlisi de diferents aspectes del comerç in situ, i identificarà els  punts forts i febles de les àrees clau del negoci comercial.

Sobre la base d'aquesta anàlisi, es proporcionaran recomanacions per optimitzar la gestió del l’establiment comercial com ara: Una proposta de millora competitiva, centrada en la gestió del punt de venda; orientació cap a una gestió proactiva del comerç participant; motivació i ajuda a pensar en el propi negoci i en com treure més profit del local comercial; posar en valor capacitats i recursos que ja posseeixes i informació sobre com aplicar al negoci noves tècniques de màrqueting, comunicació i aparadorisme.

Més informació al 977 21 96 76 (Jordi Cáceres i Guillem Virgili) o bé a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Segueix-nos!

Agenda