Notícies de la Cambra

Gina Aran parlarà de Recursos Humans al Bon dia Tarragona

Gina Aran, professora de l’escola de negocis ESADE, vindrà a la Cambra el 31 d’octubre a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, organitzada per la Corporació tarragonina.

Aran parlarà de “Recursos Humans, de les tendències a l’estratègia”. Analitzarà i explicarà com les noves tendències: gestió de la diversitat i el compromís, el employer branding, la digitalització o el neurolideratge es converteixen en reptes a tractar estratègicament per a una funció transformadora, que garanteixi la competitivitat i l’avenç sostenible en un entorn de canvis constants.

Val a dir que en el decurs d’aquest acte es presentarà l’oferta formativa d’ESADE a la Cambra de Tarragona per l’any 2018.

Gina Aran és Màster en Psicobiologia i Neurociència Cognitiva per la Universitat Autònoma de Barcelona i Grau en Administració i Direcció d'Empreses per la UOC.

 Amb una trajectòria professional de més de 25 anys d’experiència en desenvolupament de persones i gestió de recursos humans, a partir del 2001 exercí com a consultora externa d'organització i direcció de persones, i també com a formadora.

En aquesta etapa va dur a terme projectes per a grans companyies com Bayer, Agbar o CaixaBank. I institucions com Foment del Treball o la Generalitat de Catalunya.

El 2010 funda i dirigeix ​​Inginium, consultoria especialitzada en gestió del talent, lideratge estratègic i nou paradigma.

A partir de 2017 és Directora associada de Humannova, consultoria que englobarà també Inginium.

És col·laboradora docent a ESADE, al Departament de Direcció de Persones i Organització. I professora col·laboradora del Màster de Direcció i Gestió de Recursos Humans de la Universitat Oberta de Catalunya.

Formada en RRHH, coaching i innovació amb neuromàrqueting per ESADE és també trainer en comunicació, conferenciant i participa en diversos mitjans de comunicació.

És autora del llibre "Comunicació persuasiva per a l'entrevista de treball" (Editorial UOC) i coautora de "Applícate al trabajo", llibre blanc d'InfoJobs.

És membre de l'European Communication Research and Education.

Els “Bon dia” són una iniciativa de la Cambra amb el suport de Repsol i CaixaBank. I la col·laboració de Nespresso i Bic Graphic.

 


Segueix-nos!

Agenda