Notícies de la Cambra

CaixaBank i la Cambra renoven la col·laboració a favor de la internacionalització de les empreses

CaixaBank i la Cambra de Tarragona han renovat l’acord de col·laboració per tal d’impulsar les actuacions que, en matèria de comerç exterior, promou la Corporació tarragonina. Com ara l’assessorament en mercats internacionals, celebració de jornades informatives sobre destins a on exportar i les missions empresarials a diversos països africans i asiàtics.

El conveni, signat per Andreu Suriol, president de la Cambra, i Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya, també preveu la col·laboració en els cursos així com el patrocini dels Premis a la Internacionalització.

CaixaBank és una de les entitats líders en oferir assessorament per al comerç exterior a les empreses, amb solucions financeres que faciliten les exportacions i importacions dels clients. L’entitat compta amb especialistes per assessorar en internacionalització.

Així mateix, disposa d’un equip de banca internacional i d’una xarxa d’oficines de representació a Nova York, París, Milà, Frankfurt, Istanbul, El Caire, Bogotà, Sao Paulo, Beijing, Shanghai, Nova Delhi, Dubai, Singapur, Alger i Santiago de Xile. L’entitat també posa al servei de les empreses la seves oficines operatives a l’exterior: Londres, Varsòvia, Casablanca i Tànger. En total, la xarxa exterior de CaixaBank ofereix cobertura en més de 50 països.

També ha arribat a acords amb més de 2.500 bancs internacionals que permeten donar servei a les empreses a qualsevol país.  


Segueix-nos!

Agenda