Notícies de la Cambra

La Cambra es mostra preocupada pels accessos i la seguretat a l'Estació de l'AVE

Laura Roigé, Presidenta de la Cambra de Tarragona, i Agustí Domènech, membre del Comitè Executiu de la Corporació tarragonina, han rebut  a Joan Martí Pla, Alcalde de Perafort i Eudald Roca, Alcalde de la Secuita, per tal de valorar les mancances i necessitats que encara presenta l’Estació del Camp de Tarragona de l’AVE.

La principal preocupació en el decurs de la trobada s'ha centrat en els accessos. I és que l'accés viari des de la rotonda de Perafort - La Secuita fins a l'Estació és encara un vial privat d'Adif, que no ha recepcionat Carreteres de la Generalitat, i, per tant, no hi poden actuar els Mossos d'Esquadra. Roigé s'ha mostrat molt preocupada pels darrers incidents de cotxes cremats, que afecten directament a la seguretat dels usuaris d’aquesta infraestructura, per la qual cosa s'ha compromès a demanar a les autoritats que es prenguin mesures per millorar la seguretat i evitar, alhora, la imatge pejorativa amb cotxes aparcats als vials.

El segon aspecte tractat ha estat sol·licitar que s'acceleri la connexió de l'Estació amb la carretera del Catllar, tram viari que ja té estudi informatiu i també el d'impacte ambiental, aprovats des del 2008. Aquesta connexió permetria un millor accés de l'Estació a tota l'àrea de llevant del Camp de Tarragona i Baix Penedès, donat que l'àrea d'influència d’aquesta infraestructura arriba fins a Vilafranca del Penedès.


Segueix-nos!

Agenda