Notícies de la Cambra

La Cambra presenta les principals accions pel 2018

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, ha presentat en roda de premsa les principals accions que la Corporació portarà a terme durant l’any 2018. Pel que fa a internacionalització ha recordat que “som un referent a l’Estat pel que fa al coneixement i experiència en el mercats africans, sobretot els subsaharians”, la qual cosa es traduirà enguany en l’organització de deu missions empresarials a les que hi prendran part més de 120 empreses. Així mateix, la Cambra tornarà a estar present, amb estand propi, a la Fira Imex Impulso Exterior de Madrid.

En el capítol de formació la Cambra diversificarà la seva oferta i apostarà per l’Executive Education tot triplicant el catàleg de Programes gràcies a l’acord assolit amb l’escola de negocis ESADE. Al febrer s’oferirà el de Lideratge i Direcció de Persones. A l’abril el de Màrqueting i Vendes. Direcció Comercial. I a l’octubre el Indigital.

Laura Roigé ha recordat que la Cambra “continuarà reivindicant activament totes aquelles infraestructures que ens són necessàries per tal de que les nostres empreses puguin ser competitives i seguir creixent”. En aquest punt s’ha referit a la necessitat de dotar-nos del Corredor Mediterrani, acabar les obres de l’A-27 i garantir la seguretat i millorar accessos i aparcament a l’Estació de l’AVE.

 

 


Segueix-nos!

Agenda