Notícies de la Cambra

L'Ajuntament impulsa el nou Pla Estratègic del Comerç de Tarragona

L’Ajuntament de Tarragona convoca als establiments comercials a fer sentir la seva veu per tal d’assolir la millora comercial de la ciutat. Aquesta és una fase prèvia per començar a treballar en el que ha de ser el nou model comercial pel 2022.

Els establiments interessats poden prendre part en aquest procés mitjançant  la participació en jornades específiques.

El Pla Estratègic del Comerç és el procés a partir del qual es pretén reflectir la visió de futur que tenen els comerciants i l'administració pública sobre el model de comerç que els agradaria tenir a curt i llarg termini. Amb aquesta participació i consens s’elaborarà el document de partida d’un procés que vol ser un pla d’acció per millorar el comerç de Tarragona.

La iniciativa, dirigida només a associacions comercials i establiments comercials està organitzada per l’Ajuntament de Tarragona amb la direcció tècnica del procés previ del PEC de la Cambra de Tarragona.

Més informació: Jordi Cáceres 977 24 93 02 (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) o bé Guillem Virgili 977 21 96 76 (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

 


Segueix-nos!

Agenda