Notícies de la Cambra

Al maig marxem a Senegal, Mali i Cap Verd

La Cambra de Tarragona organitzarà una missió empresarial a Senegal i Mali amb una extensió a Cap Verd, dels dies 2 a l’11 de maig.

Cap Verd representa una sorpresa per als nostres exportadors, ja que els resultats solen ser molt millors del que es podria esperar d'un país tan petit. L'explicació és senzilla, els únics competidors són els empresaris portuguesos.

Senegal, que continua amb la seva aposta de desenvolupament a través del Pla Senegal Emergent, ha accelerat les reformes estructurals que li permetran obtenir un creixement continuat. Existeixen nous pols de desenvolupament per descentralitzar l'economia, un dels projectes ja finalitzats és el trasllat de l’Aeroport a Dakar. Segueix comportant-se bé la construcció, i se segueix apostant pel turisme, telecomunicacions i l'agricultura. Bones perspectives en l'agroindústria.

No havíem tornat a Mali des del cop d'Estat de l'any 2012. Però la seva economia és prou atractiva com per anar-hi de nou. La situació d'aquests últims anys no ha convidat a les empreses a viatjar allà, i aquest fet dibuixa un bon panorama per acostar-s’hi, ja que no estan rebent suficient oferta.

 

VINCLES D'INTERES

Més informació

 


Segueix-nos!

Agenda