Notícies de la Cambra

Des de l'1 de gener s'han organitzat tres missions a vuit països, amb 32 empreses

Des de l’1 de gener d’enguany la Cambra de Tarragona ha organitzat ja tres missions que han portat a 32 empreses a fer negocis a Burkina Faso, Benín, Nigèria, Ghana, Costa d'Ivori, Etiòpia, Sudan i Egipte. Aquests països tenen una població conjunta de 500 milions de persones.

Les oportunitats de negoci es troben en pràcticament tots els àmbits, tal com ho testimonien els sectors de procedència de les empreses participants: mèdic, laboratori, ferreteria, material i maquinaria de construcció, maquinaria agrícola, fertilitzants, mobiliari, il·luminació i decoració, higiene, drogueria, productes químics, alimentació infantil, xarcuteria, vins i licors, electrodomèstics, maquinaria tèxtil, làctics,....

Aquestes accions tenen un retorn estimat, pel que fa al valor de les exportacions, en més de 20 milions d'euros en els tres propers anys, xifres que posen de manifest la importància que tenen sobre la nostra economia els projectes d’internacionalització i el Pla de Missions Comercials que impulsa la Cambra Tarragona.

 


Segueix-nos!

Agenda