Notícies de la Cambra

Costa Cruceros augmenta l'aposta per Tarragona

La Cambra de Tarragona ha assistit a la presentació de l'inici de la temporada de creuers, que ha tingut lloc a bord del Costa Victoria. I és que la companyia italiana segueix apostant per Tarragona com a home port de creuers, la qual cosa la converteix en una aliada estratègica en l'impuls de l’activitat creuerística.

Val a dir que el projecte està liderat pel Port de Tarragona  amb el suport de la taula de creuers, on hi participen el Patronat de Turisme de l'Ajuntament, el Patronat de Turisme de la Diputació, el Patronat de Turisme de Reus, la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, la URV, la Cambra de Tarragona i Port Aventura, la qual cosa converteix aquest ens en un clar exemple de bona col·laboració pública i privada.

Les previsions per aquesta temporada apunten l’arribada a Tarragona de més de 80.000 creueristes en 55 vaixells, unes xifres força superiors a les assolides el 2017 (51.000 i 37, respectivament).

Raffaele Ambrosio, director general de Costa Cruceros ha assenyalat que l'impacte econòmic estimat es de 3,4 milions d'euros i ha afegit que el projecte de Tarragona es un projecte d'èxit. Ha aprofitat, també, per agrair al Port de Tarragona i als membres de la taula la feina feta i els ha encoratjat a continuar impulsant aquesta iniciativa.

A la foto, Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona i Daniel Martín, director gerent.

 


Segueix-nos!

Agenda