Notícies de la Cambra

El Kit Digital et donarà una presència online impactant

Albert Dalmau, CEO d’Olalon, prendrà part el 23 de novembre a les 9,30 hores a una nova edició del cicle de jornades Accelera Pime, que organitza la Cambra de Tarragona en format virtual.

Dalmau parlarà de com podem aprofitar el Kit Digital per construir la nostra marca digital i quines són les estratègies més eficients per aconseguir una presència online impactant.

En el decurs de la seva intervenció explicarà que, a l'era digital, la visibilitat a internet és essencial per al creixement i l'èxit de qualsevol empresa. Amb l’oportunitat que suposa la subvenció del Kit Digital, ara és el moment de fer front a aquest repte.

Aquesta jornada està dissenyada per proporcionar a les petites i mitjanes empreses les eines i coneixements necessaris per establir i millorar la seva presència bàsica a internet, així com per desenvolupar un branding fort i coherent.

Al llarg de la sessió, els participants descobriran estratègies pràctiques per maximitzar el seu impacte en línia i connectar amb la seva audiència de manera efectiva.

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses que s’impulsen des de l’Oficina Acelera Pyme de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda