Notícies de la Cambra

El 26 de novembre tornarem a Kènia i Tanzània

La Cambra de Tarragona tornarà a Kènia i Tanzània en el marc d’una nova missió comercial presencial, que tindrà lloc dels dies 26 de novembre a l’1 de desembre i estarà liderada per Roberto Barros, director d’Internacional.

Barros explica que “d’ençà 2005, el primer any que vam anar a Kènia, sempre ens hem trobat amb un país bastant més industrialitzat del que hi estan la majoria de països africans. Molta construcció i infraestructures, bones perspectives en el sector agrícola, en el sector turístic i acceleració de la industrialització. Aspectes que defineixen els principals trets de la seva economia.

Actualment ofereix molt bones oportunitats de negoci en el sector de les manufactures (sobretot tèxtil, cuir, calçat i agroindústria), seguretat alimentària, sanitat i tot el que te a veure amb l’habitatge.

A Tanzània també hi vam arribar el 2005, portant-hi empreses a prospectar aquest mercat. En tots aquests anys el país ha canviat força i ha mantingut un creixement sostingut superior al set per cent.

Ofereix moltes oportunitats de  negoci per a les nostres empreses en sectors com ara el de la construcció, inversió pública en infraestructures i telecomunicacions, turisme, i un sector agrícola molt important però necessitat d'inversions i modernització. Disposa de gas i recentment s’hi ha descobert heli, la qual cosa fa pensar que la seva economia continuarà creixent a bon ritme”, assenyala Barros.

Passat l’estiu, de setembre a desembre, la Cambra de Tarragona organitzarà set missions multisectorials a Àfrica i Amèrica i visitarà 15 països. Aquestes accions comercials estan obertes a exportadors procedents d’arreu de l’Estat.


Segueix-nos!

Agenda