Notícies de la Cambra

H&T Presspart, empresa Premium de la Cambra

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, i Thomas Portune, director general d’H&T Presspart, han renovat el conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual H&T Presspart farà costat a aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s'impulsen des de la Corporació tarragonina.

H&T Presspart, membre del grup alemany Heitkamp & Thumann, és líder mundial i especialista en la fabricació de dispositius d'administració de fàrmacs i components farmacèutics.

Un bon exemple del seu lideratge internacional és que, des de la seva fàbrica a les Comarques de Tarragona, H&T Presspart fabrica tots els inhaladors de Ventolin del món.

Especialitzada en el desenvolupament i la fabricació de components plàstics modelats per injecció, les gammes de productes i serveis d'H&T Presspart inclouen actuadors MDI, inhaladors de pols seca, dispositius per a ús diagnòstic i actuadors de dispensació, així com la fabricació de dispositius complexos multicomponent per a sistemes d'administració de fàrmacs des del concepte de disseny fins a la industrialització.

H&T Presspart en Tarragona està en constant expansió, dona feina a 230 persones i factura uns 60 milions d'euros anuals. L’empresa preveu tenir un creixement adicional en els propers anys, tant en plantilla com en facturació. La divisió H&T Presspart exporta a tot el món, té oficines comercials a l’Índia, Xina, Estats Units i Sud-Amèrica. I plantes productives, a més de l’Arboç, a Blackburn (Anglaterra), Nidau (Suïssa) i Marsberg (Alemanya).

Durant els darrers anys H&T Presspart ha passat per un procés de transformació digital i innovació a totes les àrees productives i administratives de l'empresa. Amb aquesta transformació, H&T Presspart ha aconseguit millorar l'experiència del client i dels empleats amb eines digitals. La planta de Tarragona, després de guanyar el Premi a l'Excel·lència en Digitalització i Innovació de la Cambra de Tarragona, com a referent en transformació digital col·labora amb la Corporació tarragonina amb la intenció d’ajudar a altres empreses de la demarcació en els seus projectes de digitalització.

Amb els convenis Premium, la institució que presideix Laura Roigé està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d'aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l'impuls de l'economia i al servei de l'emprenedoria.


Segueix-nos!

Agenda