Notícies de la Cambra

El 22 d’octubre saltarem a Amèrica

La Cambra de Tarragona tornarà a Amèrica Central després de deu anys. I ho farà dels dies 22 d’octubre a l’1 de novembre amb l’organització d’una missió comercial presencial a Costa Rica, Panamà i Colòmbia.

Costa Rica, amb una població aproximada de cinc milions d’habitants, té una economia relativament diversificada i ben desenvolupada. És coneguda per la seva estabilitat política i la posició com a líder regional en termes de desenvolupament humà i sostenibilitat. El país ha experimentat una gran estabilitat econòmica en les últimes dècades i ha fet grans progressos en termes de pobresa, desigualtat i altres indicadors socials. 

Panamà té una economia en creixement, diversificada i oberta, amb el Canal com a principal motor i altres sectors importants com el bancari, el turisme, les zones franques, la construcció i les comunicacions. El país gaudeix d'una posició geogràfica estratègica, que li ha permès desenvolupar un sector logístic important i serveix com a port d'entrada i sortida pel comerç a l'Amèrica Central. 

Colòmbia, en una posició geogràfica estratègica pel comerç a l’Amèrica Llatina, té una economia oberta i diversificada, amb una gran quantitat de recursos naturals i una forta base agrícola. El país està en transició cap a una economia més innovadora i tecnològica, amb un sector de serveis en ràpid creixement i una indústria tecnològica emergent. En els darrers anys, Colòmbia ha representat una gran oportunitat de mercat per l’empresa espanyola.

Les missions de la Cambra de Tarragona són multisectorials i estan obertes a exportadors d’arreu de l’Estat.


Segueix-nos!

Agenda