Notícies de la Cambra

Al juny canviarem Àfrica per Àsia

Del 4 al 9 de juny la Cambra de Tarragona canviarà Àfrica per Àsia. I és que aquells dies, Roberto Barros, director d’Internacional, comandarà una missió comercial a Indonèsia i Tailàndia

La missió serà multisectorial i oberta a exportadors d’arreu de l’Estat.

Tal i com explica Barros, “tots dos països compten amb una població conjunta d'uns 350 milions (280 a Indonèsia i 70 a Tailàndia), un bon índex d'industrialització, molta oferta turística, i un gran afany consumista en general.

Recordem que a Àsia la percepció d'un producte europeu és que és de qualitat, per la qual cosa, encara que produeixin pràcticament de tot, busquen el producte europeu quan exigeixen aquesta qualitat. I en aquell moment la nostra oferta és molt apreciada, tant en producte industrial com de consum. És un gran destí per a les nostres exportacions, només cal cercar el camí.

Indonèsia, amb creixements superiors al cinc per cent anual (sobretot pel creixement del seu consum interior) ha estat rebent força inversió exterior aquests darrers anys, que ha influït en les seves infraestructures i en la seva industrialització. Les perspectives són favorables a l'arribada d'empreses espanyoles, ben vistes per la qualitat dels seus productes.

Tailàndia, malgrat la forta frenada de la seva economia per l'impacte de la covid, ha reprès amb força la seva activitat des que va tornar a obrir les fronteres ara fa aproximadament un any. Fortament industrialitzada, la seva economia també està basada en un turisme cada cop de major qualitat, que potencia un consumisme fort, típic dels països asiàtics.”


Segueix-nos!

Agenda