Notícies de la Cambra

Et presentem tres línies d’ajuts per impulsar l'empresa

A la Cambra de Tarragona et presentem tres línies d’ajuts per impulsar el creixement i la competitivitat de pimes i autònoms de les Comarques de Tarragona. Es tracta de Tic Cámaras, Ciberseguridad i Competitividad Turística.

La convocatòria està oberta fins el 31 de maig i aquestes són les característiques de cadascuna de les línies d’ajuts:

Tic Cámaras. Ofereix anàlisi de necessitats TIC i subvenció per a la millora de la competitivitat del negoci a través de la incorporació de noves tecnologies en l’àmbit de les eines cloud, comerç electrònic i màrqueting digital. Import: Diagnòstic TIC gratuït i fins a una subvenció del 50 per cent en el cost de la implantació per a inversions d’un màxim de 7.000 euros. 

Ciberseguridad. Ofereix anàlisi de necessitats en ciberseguretat i subvenció per a la millora de la seguretat digital de l’empresa a través de la incorporació de noves tecnologies. Import: Diagnòstic gratuït i fins a una subvenció del 50 per cent en el cost de la implantació per a inversions d’un màxim de 4.000  euros. 

Competitividad Turística. Ofereix anàlisi de necessitats TIC i subvenció per a la millora de la competitivitat en el sector turístic a través de la incorporació de noves tecnologies en l’àmbit de les eines cloud, comerç electrònic, màrqueting digital i innovació. Import: Diagnòstic gratuït i fins a una subvenció del 50 per cent en el cost de la implantació per a inversions d’un màxim de 7.000  euros. 


Segueix-nos!

Agenda