Notícies de la Cambra

Un 72% de les empreses de la Fira de Calafell han contractat

Un 72 per cent de les 55 empreses que van participar a la darrera edició de la Fira de l’Ocupació de Calafell, organitzada per la Cambra de Tarragona el 29 de març, diuen que gràcies a la seva participació en aquest certamen ja han augmentat plantilla.

A l’espera de com es materialitzin i fructifiquin els contactes en els propers mesos, la Cambra de Tarragona ha fet un balanç de satisfacció i resultats. En aquest es posa de manifest que els inputs del dia de la Fira van ser, efectivament, molt bons més enllà de l’afluència de públic, més de 1.500 assistents, i el nombre d’estands.

De fet, el nivell de contractació assolit és fruit dels 45 currículums, de mitjana, que va rebre cada estand.

Amb aquestes xifres a la mà no sorprèn gens que un 90 per cent de les empreses assistents confirmin que a la propera edició hi tornaran a ser i que el 10 per cent restant digui que "potser". I que a la Fira li hagin donat una puntuació de 8,40 sobre 10.

La fórmula de la Fires de l’Ocupació de la Cambra, que són la principal plataforma laboral del sud de Catalunya, és ben senzilla: es tracta de posar en contacte a empreses que necessiten contractar amb persones que busquen feina o volen canviar la que ja tenen.

La minuciosa tasca d’organització per posar en contacte a les parts i fer-ho en un format àgil i en un espai físic ben estructurat, que afavoreix els contactes, reunions i intercanvis d’informació explica l’èxit d’aquesta iniciativa.

A més dels estands de les empreses participants, els assistents a la Fira de l'Ocupació de Calafell també es van trobar amb quatre sessions de formació i divulgació, ateses per professionals especialitzats, que els van ajudar en el procés de recerca activa d’una feina.

La Fira de l’Ocupació de Calafell va ser una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb la col·laboració de l'Ajuntament de Calafell. I el suport de Cambra d’Espanya, Consell Comarcal del Baix Penedès i l'Ajuntament del Vendrell.


Segueix-nos!

Agenda