Notícies de la Cambra

La Cambra de Tarragona lliura a Isaac Sanromà la Clau d’Or

Laura Roigé, presidenta de la Cambra, ha lliurat a Isaac Sanromà, president de la Cambra de Reus, la Clau d’Or, la màxima distinció que atorga la Corporació tarragonina, en reconeixement a la seva trajectòria professional al capdavant de la Cambra de la capital del Baix Camp. Per la seva banda, Isaac Sanromà ha fet entrega a Laura Roigé del Premi Cambra a la Concòrdia, en reconeixement a la bona disposició de la presidenta Roigé per generar complicitats i entesa amb la Cambra de Reus.

L’acte ha tingut lloc a La Boella amb la presència de representants d’ambdós comitès executius, en una trobada que ha volgut ser un agraïment i comiat entre els equips de les dues Corporacions que tan bona sintonia han tingut, sobretot, en l’últim any, en el que entre d’altres iniciatives s’ha impulsat el projecte Horitzó 2021 per tal de reclamar conjuntament les grans inversions i infraestructures que necessita el territori per garantir la competitivitat i creixement de les empreses.

En aquest sentit, cal recordar que al maig ja s’hauran renovat els òrgans de govern de les Cambres del país, també les de Reus i Tarragona, després del procés electoral que s’està portant a terme aquests dies.


Segueix-nos!

Agenda