Notícies de la Cambra

Participem a la Comunitat d'Aprenentatge de Cruises Amicum

S’ha posat en marxa la Comunitat d'Aprenentatge de Cruises Amicum, entitat en la qual hi participa Cambra i que té per objectiu millorar l'experiència de visita del creuerista a Tarragona.

La nova Comunitat pretén, també, fomentar la interrelació i col·laboració entre els establiments adherits. La primera experiència ha consistit en conèixer a fons l'assortiment i les fórmules de treball dels establiments el Lloro, Sports Pàmies i D'NAS en els propis punts de venda.

Aquesta primera sessió ha obtingut una alta valoració per part dels participants, atès que els hi ha permès intercanviar experiències comercials de manera molt directa i amena, però especialment perquè uns establiments han estat prescriptors dels altres.

La segona sessió d'aquest intercanvi d'experiències comercials tindrà lloc el proper dilluns 29 d'abril. I pel 27 de maig  s’ha programat una formació a Barcelona per conèixer establiments de referència del sector creuers. Tota la informació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al 977 250 979


Segueix-nos!

Agenda