Notícies de la Cambra

40 empreses i 400 assistents a la Fira de l’Ocupació

40 empreses prendran part a una nova edició, la quarta, de la Fira de l’Ocupació que el dia 21 de març la Cambra organitzarà al Palau de Fires i Congressos de Tarragona.

L’indret escollit té a veure tant amb l’afluència prevista com amb el nou format del certamen, en el que cadascuna de les empreses tindrà un espai específic on de les 10 a les 19 hores atendrà a totes les persones interessades en conèixer la seva oferta i proposta laboral.

La Fira de l’Ocupació pretén ser, doncs, un espai de trobada entre les empreses i aquelles persones que estan buscant feina, amb independència de quina sigui la seva edat, formació i orientació professional. Per això la Fira serà multisectorial. Hores d’ara ja hi ha confirmada l’assistència de Repsol, Port de Tarragona, El Corte Inglés, Port Aventura, Sangulí, Grupo Reside, Salut i Treball...  entre d’altres.

Val a dir que, com a complement, hi està prevista l’organització de diferents tallers de temàtiques diverses orientades a la recerca de feina.

La Fira de l’Ocupació arriba a la seva quarta edició, després de l’èxit assolit a les que s’han organitzat amb anterioritat a Tarragona, Salou i La Bisbal del Penedès.

Laura Roige, presidenta de la Cambra de Tarragona, ha assenyalat que “ens preocupa, i força, el foment de l’ocupació i la formació. Per això, hem fet un esforç per posar-ho molt fàcil a les empreses que busquen treballadors i a les persones que cerquen feina. Per la qual cosa, la participació tant de les empreses com dels assistents és de franc”.

La Fira es desenvolupa dins del “Programa integral de Cualificación y Empleo”, un programa que la Cambra de Tarragona està executant des de l’any 2015 i que ha permès dur a la pràctica accions d’intermediació laboral amb més d’un miler de joves i més de 500 han participat en programes formatius orientats a fomentar l’ocupació d’aquest col·lectiu. Durant l’any 2019 està previst dur a terme propostes formatives a diferents municipis del Tarragonès i del Baix Penedès. A més de l’organització de dues Fires més de l’Ocupació.

Roigé ha recordat que “des de la Cambra treballem activament en la millora de la qualificació de les persones, tant des de l’impuls de les propostes recollides al PICE, l’organització de cursos, l’acreditació del nivell d’anglès amb l’Oxford Test of English com amb els programes d’executive education de l’escola de negocis ESADE.

Si ets empresa i vols més informació, contacta amb Josep Oriol Fernández, responsable de Formació de la Cambra de Tarragona al 977 219 676 o bé a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Si busques feina inscriu-te aquí

Aquesta és la RELACIÓ d'EMPRESES que ja s'hi han inscrit:

Repsol

El Corte Inglés

Leroy Merlin

Salut i Treball

Port de Tarragona

Mercadona

Xarxa Santa Tecla

Randstad

Pavo y derivados

ETL Global

Idiada Applus

Folch Time

Nipo Sushi

Grup Reside

Elix Polymers

La Industria Algodonera (Liasa)

Cintas y Pasamanería (Cinpasa)

Gesiemes

Camping & Resort Sangulí Salou

Kemira

ICOT

Europastry

Best Hotels

Gilabert Miró

Grupo Sifu

Oh!tels

Primark

Hotel Palas

NorteHispana

Ethnia Producciones artísticas

Gomà-Camps

Port Aventura

Institute of Chemical Research of Catalonia

GCT Plus Ett, S.A.

Technodac

Servei d'Ocupació de Catalunya


Segueix-nos!

Agenda