Notícies de la Cambra

Canvi de cromos: Ikea per Ten Brinke

En relació a l’anunci en premsa de que Ten Brinke podria aterrar a Tarragona, en substitució al fallit projecte d’Ikea, des de la Cambra de Tarragona ara mateix no tenim cap informació ni confirmació oficial més enllà del que s’hagi pogut publicar als mitjans de comunicació.

Per tant, en farem una valoració més objectiva quan en coneguem tots els detalls. A més, ens toca ser molt curosos atès que aquest anunci arriba a les portes de diferents cites electorals com són les generals i, sobretot, les municipals.

Dit això, esperem que la mateixa celeritat que l'Ajuntament de Tarragona està demostrant amb el PP-10 de l’antiga Ikea la tingui també en la resolució de projectes de tanta importància econòmica per la ciutat com són el PP-13, PP-9  o la Budellera.

Amb tot, tant de bo les negociacions amb Ten Brinke arribin a bon port, ja que a dia d’avui l'Ajuntament de Tarragona passarà a la història per haver perdut Ikea, una insígnia comercial de màxim nivell que no només ens hauria posicionat amb força al panorama comercial del país, sinó que hauria regenerat socialment, més encara, els barris de Ponent i hauria resolt el desenvolupament dels vials al PP-10, en benefici de la mobilitat a la zona.


Segueix-nos!

Agenda