Notícies de la Cambra

VÍDEO. Xavier Lluch al “Bon dia”

Xavier Lluch, consultor en Logística de Pionira, ha pres part a una nova edició del “Bon dia Tarragona” de la Cambra per parlar dels “Documents electrònics en el transport i la logística: eCMR”. Per poder comparar els avantatges dels documents digitals, Lluch ha repassat les característiques dels tradicionals en paper, els quals tenen la informació no estructurada i requereixen una manipulació manual que pot originar pèrdues. A l'altra cara de la moneda, els documents electrònics permeten compartir eficaçment la informació entre totes les parts sense perdre seguretat.

En aquest sentit, Lluch ha donat a conèixer la plataforma social Xynaps que ha descrit com un Facebook però especialitzat en el sector del transport. Per crear aquests documents i emmagatzemar-los, Lluch ha posat sobre la taula Pionira, un servei al núvol que ofereix solucions en digitalització pel transport i la logística. Aquest servei, ha gestionat més de 500 documents electrònics en proves de transport i, segons el ponent, funciona perfectament i és fàcil de fer servir.

Abans de començar el “Bon dia” Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, ha aprofitat per felicitar i encoratjar a totes les dones assistents a l’acte. Tot recordant-los-hi que, “avui, en el Dia Internacional de la Dona, ens toca seguir reivindicant de forma proactiva, amb més força si cap, el paper que a la dona li pertoca assolir en tots els àmbits de la societat”. De fet, aquest és l’únic acte que avui Roigé tenia programat a la seva agenda i se n’ha assentat en fer la presentació.

Aquest “Bon dia” ha estat coorganitzat per la Cambra de Tarragona i el Consell d’Usuaris del Transport de Catalunya, amb el suport de Repsol i CaixaBank. I la col·laboració de Bic Graphic.

A la foto, Xavier Lluch, consultor en Logística de Pionira; Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, i Rosa Prenafeta, directora del Consell d’Usuaris del Transport de Catalunya.


Segueix-nos!

Agenda