Notícies de la Cambra

El Port acull unes jornades sobre la gestió de l’aigua

De l'11 d'abril al 5 de maig es celebraran les Setmanes de l'Aigua al Port de Tarragona, sota el lema L'aigua del futur. Durant aquest període, tindran lloc una sèrie d'esdeveniments que inclouen jornades tècniques, debats, exposicions i propostes educatives i artístiques.

El punt àlgid d'aquesta sèrie d'esdeveniments seran les jornades tècniques titulades La gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica, que es celebraran el 25 i 26 d'abril al Tinglado 1 del Moll de Costa de Tarragona.

Aquestes jornades són una oportunitat única per abordar les qüestions urgents relacionades amb la gestió de l'aigua i per explorar camins innovadors cap a la seguretat i la resiliència en aquest àmbit, en línia amb l'estratègia de PortSostenible #RumbEcoPort2027.

Els blocs temàtics que es tractaran inclouran la disponibilitat d'aigua en un escenari de crisi climàtica, la gestió del territori i la disponibilitat d'aigua, solucions per fer front a l'escassetat d'aigua, la gestió de l'aigua a Tarragona i bones pràctiques en la gestió del binomi aigua/energia.

T'animem a inscriure't en aquestes jornades que sens dubte, seran una oportunitat per contribuir al futur sostenible de la gestió de l'aigua al territori.

Per a més informació, pots visitar l’enllaç www.jornadaaiguaporttarragona.cat o trucar al 679 81 98 51.


Segueix-nos!

Agenda