Notícies de la Cambra

JORNADA. "Rebranding a Escola Jordi: de la creació i direcció humana als casos d'ús amb IA"

El proper 19 de març a les 9,30 hores la Cambra de Tarragona organitzarà una nova sessió en format virtual del cicle de jornades Accelera Pime que, en aquesta ocasió, se centrarà en l’estudi del cas.

Concretament posarem el focus al negoci local Jordi Escola de Conducció i analitzarem el procés de rebranding d’una marca amb gairebé mig segle de trajectòria.

La jornada virtual es dividirà en dues parts.

A la primera resseguirem el procés de rebranding i mostrarem com es va adaptar la proposta de disseny per orientar-lo cap a una marca moderna, amb una estratègia de digitalització i proposta de valor ben definida.

Posteriorment, destacarem el paper de la IA , amb la creació del projecte per part d’Aiaiai Studio, que ha utilitzat el potencial que ofereix la intel·ligència artificial per, justament, donar resposta a les necessitats detectades en el procés de rebranding.

Durant la sessió treballarem exemples pràctics de:

Com la IA ens pot ajudar en un procés de brainstorming creatiu: per exemple en la creació d'un pla editorial d’email màrqueting, o l'animació d'imatges estàtiques en qüestió de segons.

Com tot el copywritting de la IA s'ha fet a partir d'una iteració tècnica de prompting que ha definit un estil i un to propi per a la marca.

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses, que s’impulsen des de l’Oficina Accelera Pime de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda