Notícies de la Cambra

Presentació del programa de donacions “Todos Contra el Cáncer”

L'Associació Contra el Càncer a Tarragona, ACCT, amb el suport d'Apportt, organitza el 16 d'abril, a les 9.30, a la sala d'actes de l'edifici administratiu del Port de Tarragona (Passeig de l'Escullera, s/n), la sessió informativa Todos Contra el Cáncer.

Todos Contra el Cáncer és un programa de donacions, amb desgravacions fiscals que poden arribar al 90 per cent de la donació. Ha estat declarat esdeveniment d'excepcional interès públic per part dels ministeris d'Hisenda i Sanitat del govern espanyol. Es tracta d'una oportunitat per incrementar la col·laboració privada en una lluita que ens convoca a tots, la lluita contra el càncer. Invertir en “Todos Contra el Cáncer”, com han fet empreses destacades de la resta d'Espanya, és invertir en millorar la imatge de marca empresarial, enfortir el lligam amb els clients i cuidar dels treballadors. Com a dada, una tercera part dels diagnòstics de malalties oncològiques es van produir en persones en edat de treballar i que es van veure obligades a recórrer a baixes mèdiques de llarga duració.

L'objectiu de Todos contra el Cáncer és conscienciar i mobilitzar a la societat sobre la importància de sumar recursos i les capacitats de tothom, al voltant d'un gran programa d'acció contra el càncer, que faci créixer els recursos disponibles per a projectes de prevenció, investigació, atenció i divulgació. 

Parlem del problema sociosanitari més important del nostre país, d'Europa i del món. Ara bé, si actuem ja, encara som a temps de canviar les estadístiques. Tenim un repte: assolir el 70 per cent de supervivència pel 2030, davant el 60 per cent actual. Només si ens sumem a Todos contra el Cáncer: societat civil, empreses i institucions podrem assolir-ho. 

La sessió informativa comptarà amb les intervencions del president de l'ACCT, Federic Adán; la vicepresident d'Apportt, Rosa Oriol i Esther Minguela, responsable nacional de l'ACC del programa Todos Contra el Cáncer. Es prega confirmació d’assistència a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del 12 d’abril.


Segueix-nos!

Agenda