Notícies de la Cambra

Low-Code revoluciona la creació d’aplicacions de gestió empresarial

Pablo Sapoznik, CEO de Rubicon Software, prendrà part el 21 de setembre a les 9,30 hores a una nova edició del cicle de jornades Accelera Pime, que organitza la Cambra de Tarragona en format virtual.

Sapoznik explicarà que el desenvolupament de software adaptat a les necessitats específiques de cada negoci mitjançant la tecnologia Low-Code representa un canvi de paradigma en la forma en què les empreses aborden l'optimització dels seus processos.

A diferència dels enfocaments tradicionals, el Low Code democratitza el desenvolupament de solucions empresarials, permetent una personalització àgil i eficient sense necessitat de programació, fet que redueix costos i temps d'implementació. Aquest enfocament centrat en la flexibilitat i la rapidesa esdevé una resposta perfecta a la dinàmica empresarial actual, establint un nou estàndard en la gestió empresarial moderna.

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses que s’impulsen des de l’Oficina Acelera Pyme de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda