Notícies de la Cambra

Al setembre ens esperen a Gabon i Camerun

La Cambra de Tarragona té previst tornar a Gabon i Camerun en el marc d’una missió comercial,  multisectorial i oberta a exportadors de tot l’Estat, que tindrà lloc del 27 de setembre al 4 d’octubre.

Tal i com explica Roberto Barros, director d’Internacional de la Corporació tarragonina, “les nostres darreres visites a Gabon ens ha permès comprovar que el mercat s'està recuperant ràpidament després de l'aturada per la caiguda en el preu del cru (encara que darrerament degut a la covid els preus han tornat a caure) i les restriccions per la pandèmia. Gran exportador de petroli i de fustes tropicals, val a dir que la seva renda per càpita és de les més elevades d'Àfrica. Actualment estan fent grans esforços per desenvolupar la indústria de la transformació de la fusta i l'agricultura, amb l'objectiu de minimitzar la gran dependència que tenen de l'exportació de cru.

Camerun, principal economia de la zona CEMAC,  ja porta diversos anys essent un destí preferent de les empreses espanyoles interessades a l'Àfrica Subsahariana. L'evolució del seu mercat, les possibilitats comercials i les oportunitats d'inversió han anat creixent any rere any. Actualment es presenta com un dels països de la zona amb millors possibilitats. És molt visible al país la presencia de productes espanyols.


Segueix-nos!

Agenda