Notícies de la Cambra

Josep Lluís Bonet, president de la Cambra d’Espanya, visita Tarragona

Josep Lluís Bonet, president de la Cambra d’Espanya, ha visitat la Cambra de Tarragona on ha presentat els objectius que impulsarà durant el seu tercer mandat al capdavant de les Cambres espanyoles. I s’ha interessat per la realitat empresarial i econòmica del territori, així com per les accions que porta a terme la Corporació tarragonina a favor de la internacionalització, formació, digitalització, emprenedoria i defensa de les infraestructures estratègiques per fomentar la competitivitat i la mobilitat de les persones.

Bonet, que ha estat rebut per Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, ha defensat el sistema cameral pel seu paper a favor de la transformació del model econòmic d’Espanya, una contribució que és decisiva per assolir un creixement més sòlid, sostenible i inclusiu.

La trobada, que ha comptat amb la presència de representants del Comitè Executiu, Ple i Empreses Premium de la Cambra, ha continuat amb una visita al Port de Tarragona per conèixer les noves inversions i ampliació. La jornada ha finalitzat amb un dinar institucional al Teatret del Serrallo.


Segueix-nos!

Agenda