Notícies de la Cambra

Laura Roigé, a l’Assemblea de Cambres a Teruel

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, ha pres part a l’Assemblea General de Cambres de Comerç que, per primera vegada s’ha celebrat a Teruel i ha aplegat als presidents i presidentes de les Cambres de tot l’Estat.

L'Assemblea, impulsada pel president de la Cambra de Teruel, Antonio Santa Isabel, i presidida per Josep Lluís Bonet, president de la Cambra d’Espanya, s'ha centrat a posar en valor alguna de les experiències que s'han posat en marxa a la província de Teruel, com a model del que s’anomena Espanya Interior.

Bonet ha subratllat que “el teixit empresarial, i sobretot les pimes, han de saber que a les cambres de comerç hi trobaran el suport que necessitin per fer front a les moltes vicissituds que enfronten dia a dia; les administracions han de veure en nosaltres un soci fiable amb qui col·laborar per a la posada en marxa de projectes i programes. Aquesta és la via per consolidar el reconeixement social a la feina que les cambres de comerç realitzem al servei del progrés i del benestar general”.

El president de la Cambra de Teruel, Antonio Santa Isabel, ha manifestat que “estem en una província amb importants expectatives, generades per un teixit empresarial dinàmic i unes inversions públiques que s'han plasmat a Motorland, Galàctica, l'Aeroport, Dinòpolis i la neu per citar-ne algunes”, i ha pregat a tots els assistents que mantinguin el record de Terol com a visitants i aliats empresarials.

A l'Assemblea hi ha intervingut Manuel Pizarro qui ha exposat el paper que ha dut a terme el Grup Térvalis en el desenvolupament empresarial de la província i ha donat unes pinzellades sobre la visió de la situació econòmica i el futur.

Els representants de les Cambres han fet també una visita a Tarmac Aerosave, de la mà del director Pedro Sáez, per conèixer in situ el projecte de manteniment i reciclatge d'aeronaus comercials que porta a terme a l'aeroport de Teruel.

D’altra banda, aquest acte ha servit també per estrènyer l’aliança i els vincles entre la Cambra de Tarragona i la de Teruel en aspectes estratègics com són el desenvolupament d’infraestructures comunes entre ambdós territoris.


Segueix-nos!

Agenda