Notícies de la Cambra

Enric Company omple la Cambra en la presentació del seu llibre

No és massa habitual que la presentació d’un llibre aixequi tanta expectació i menys a les portes d’un Sant Jordi, quan es multipliquen els actes literaris. Però l’Enric Company ha fet bons tots els pronòstics i ha omplert la Sala d’Actes de la Cambra de Tarragona per presentar “Impactar en público. Salta sin miedo y deja huella”.

Un llibre que no pretén pas ser d’autoajuda, sinó que recull tot un seguit d’anècdotes divertides i també emotives viscudes en primera persona per l’autor.

Al llarg de l’obra hi traspua el missatge de que parlar en públic i aconseguir-lo impactar-lo no és una ciència exacta. Exigeix pràctica, ofici i superar imprevistos i, de vegades, més d’un ensurt. I que els nervis d’enfrontar-se a un auditori no s’esvaeixen mai del tot, com es va remarcar en un moment de la presentació amb Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona; Josep Poblet, president del Consell Social de la URV i el Dr. Antoni Terceño, catedràtic de la URV.

Sobre el llibre

"Imagina't pujant a un escenari. Davant teu hi ha milers d'ulls que t'observen, esperant que diguis alguna cosa que capti la seva atenció. És llavors quan el temps s'atura. I el dolent és que no fingeixes tenir por. Sents pànic de veritat”

Enric Company fa temps que va superar aquesta por. Es va donar a conèixer durant anys treballant com a reporter de televisió, i actualment és presentador i conferenciant. Pel camí ha après mil trucs per connectar amb el públic; ha aconseguit èxits i s'ha endut alguna patacada de la que n’ha sortit més ben preparat. I tot això ens ho explica en aquest llibre que és molt més que el típic manual per a oradors. “Impactar en público” té una mica d'autobiografia divertida, d'anecdotari amb morals i, sobretot, de llibre que es llegeix d'una tirada. Perquè a més a més del que ensenya, que no és poc, passa volant. Com les bones xerrades.

Sobre l’Enric Company

Enric Company, 1975, és un presentador i reporter de televisió tarragoní que es va donar a conèixer el 2005 amb “España Directo” (La 1 de TVE) per treballar posteriorment en diversos programes més de la mateixa cadena i d'altres en canals com Telecinco, LaSexta o La 2 de TVE.

En els darrers anys s'ha convertit en un dels presentadors d'esdeveniments més contractats del país treballant per a marques com Google, Danone, Disney, Novartis, Port Aventura, Isdin, Bayer, Nestlé, FujiFilm, Revlon, Adeslas, Amplifon, Santalucía, Vodafone o Esteve, entre molts altres. Des del 2015 també imparteix en empreses de tota mena la seva conferència motivacional “La gent imparable”.

Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat Rovira i Virgili, Programa de Direcció General a IESE i Programa de Direcció Comercial a ESADE, compagina la seva feina com a comunicador dirigint l'agència d'esdeveniments i comunicació Tuset Agency, fundada a Barcelona el 2008.


Segueix-nos!

Agenda