Notícies de la Cambra

3.500 persones visiten la Fira de l’Ocupació de Tarragona

La vuitena edició de la Fira de l’Ocupació de Tarragona, organitzada per la Cambra, ha estat de rècord, en superar els registres d’anteriors convocatòries i les previsions més optimistes, tant pel que fa a nombre de visitants, empreses participants i llocs de treball a cobrir.

I és que una autèntica allau de gairebé 3.500 persones han passat pel Recinte Firal de Tarragona a la recerca d’un dels més de 1.000 llocs de treball que oferien les 75 empreses participants.

La fórmula de la Fires de l’Ocupació de la Cambra, que són la principal plataforma laboral del sud de Catalunya, és ben senzilla: es tracta de posar en contacte a empreses que necessiten contractar amb persones que busquen feina o volen canviar la que ja tenen.

La minuciosa tasca d’organització per posar en contacte a les parts i fer-ho en un format àgil i en un espai físic ben estructurat, que afavoreix els contactes, reunions i intercanvis d’informació explica l’èxit d’aquesta iniciativa.

A més dels estands de les empreses participants, els assistents a la Fira també s’han trobat amb dos espais de formació i divulgació, atesos per formadors especialitzats.

La inauguració de la Fira ha anat a càrrec de Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona; Pau Ricomà, alcalde de Tarragona; Francesc Pintado, president de l'AEHT i Francisco Javier Claver, director general d'Asesa.

La Fira de l’Ocupació de Tarragona ha estat una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat, Port de Tarragona, AEHT, Tarragona Impulsa, Asesa, Garantia Juvenil, Cambra d’Espanya, Ministeri de Treball i Economia Social i la Unió Europea. I la col·laboració de l’URV, Generalitat de Catalunya  i Bic Graphic.


Segueix-nos!

Agenda