Notícies de la Cambra

VÍDEO. “Prepara’t per emetre les factures en format electrònic”

Sergio Ruiz, country manager a B2Brouter i Aleix Gasset, del departament de Màrqueting a B2Brouter, han part a una nova sessió del cicle de jornades Accelera Pime, que organitza la Cambra de Tarragona en format virtual.

Els ponents han posat en valor la necessitat de les empreses d’emetre i rebre les factures en format electrònic, atès que, cada cop s'està exigint més, tant en l’entorn públic com en el privat.

L'obligatorietat ja és una realitat en l’àmbit públic, com les administracions. I ben aviat ho serà en el privat, com ja s'ha establert a Itàlia.

El 29 de setembre de l’any passat es va publicar al BOE la Llei Crea i Crece, que té com a mesura fonamental impulsar l'adopció de la factura electrònica, ampliant l'obligació d'expedir i remetre factures electròniques a totes les empreses i autònoms en les seves relacions comercials. L'objectiu d'aquesta jornada és donar visibilitat a aquesta nova Llei, conèixer en quins casos hem de fer factures electròniques, quins són els requisits per fer-les i solucions a les que es pot accedir per dur-les a terme.

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses que s’impulsen des de  l’Oficina Acelera Pyme de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda