Notícies de la Cambra

VÍDEO. Eduard Prats ha parlat de la gestió del temps al Bon dia

Eduard Prats Cot, coordinador de Desenvolupament de Polítiques Corporatives de la UVic-UCC parla, en el marc del Bon dia Tarragona de la Cambra, de “Temps al temps, com gestionar el recurs més preuat en un món digital i urgent”, i explica que la innovació tecnològica està avançant a una velocitat desbordant, fins al punt d’arribar a imposar-nos el seu propi ritme “maquinal”.

Precisament per això, no podem permetre que “el temps tecnològic” imperi i controli les nostres vides quotidianes, en l’esfera personal i professional.

Així doncs, cal prendre consciència de que, tan sols fa uns quants anys, érem nosaltres els qui “portàvem les regnes” del temps, del nostre temps, i és així com ha de seguir essent en el futur.

Per què una societat deshumanitzada és aquella que ha perdut el control del temps de les persones.

Eduard Prats és diplomat en PADE i PDG per l’escola de negocis IESE, titulat en Direcció de Màrqueting i Gestió Comercial per ESIC, Bachelor of Business Administration per ISM, Diplomat en Business Administration. Gestió d'empreses per la Universitat Politècnica de Catalunya i Màster en Direcció de Màrqueting per EADA.

Eduard Prats és Coordinador de Desenvolupament de Polítiques Corporatives i Director de l’Escola de Postgrau de la UVic-UCC. Vicepresident de la Fundació Empresarial Gresol, patró de la Fundació Empresarial Gresol, membre de la Xarxa de Business Angels del IESE, soci d’Ineo Corporate Barcelona, membre del Cercle d’Economia, membre del Programa Ambassadors de l’Agència Catalana de Turisme, membre de la Taula “Barcelona Creixement” de l’Ajuntament de Barcelona, president del Comitè Deontològic del “Producto del Año”, expert acreditat en “Estratègia de vendes i creació de xarxes de vendes”, per Barcelona Activa, col·laborador de la Fundació Pere Tarrés i membre del grup de treball “Reusencs Fora Vila”.

Ha estat director general de l’escola de negocis ESIC a Barcelona i adjunt a la direcció general a ESIC Espanya, director general del Palau de Fires i Congressos de Reus i director comercial de la Societat de Valors a Catalunya de Grupo Mapfre, entre d’altres responsabilitats.

Els Bon dia són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol, CaixaBank i Port de Tarragona. I la col·laboració de Bic Graphic i Yzaguirre.


Segueix-nos!

Agenda