Notícies de la Cambra

Què és el Blockchain i quina aplicació té a les pimes?

Javier Belarte, director d’IT i Transformació Digital a Grup KH, prendrà part el 15 de setembre a les 9 hores del matí, a una nova sessió en format virtual del cicle de jornades Accelera Pime, que organitza la Cambra de Tarragona.

Belarte parlarà de "Blockchain per a la pime: els usos que ningú t'ha explicat" i en el decurs de la seva intervenció ens parlarà d'un Blockchain orientat a les empreses, que funciona com una base de dades distribuïda i que permet "digitalitzar la confiança".

Javier Belarte Ballester és conferenciant, divulgador i dirigeix el departament de Sistemes de la Informació i Transformació Digital a Grup KH. És responsable de la implantació d'un sistema global de transformació digital cap a la indústria 4.0. També és director tecnològic de Xpander, spin off del Grup KH, especialitzada en el desenvolupament d'aplicacions Blockchain per a diferents plataformes.

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses que s’impulsen des de  l’Oficina Acelera Pyme de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.

En el que portem d’any l’Oficina, dirigida per Sergi Bel, ja ha assessorat a un centenar d’empreses, d’una vintena de sectors productius.


Segueix-nos!

Agenda