Notícies de la Cambra

Un 81% d’empreses tornarà a la Fira de l’Ocupació de Tarragona

Vuit de cada deu empreses que van prendre part a la darrera edició de la Fira de l’Ocupació de la Cambra de Tarragona, celebrada el passat 19 de maig al Recinte Firal de la capital, diuen que es tornaran a inscriure a la propera edició, segons es desprèn d’una enquesta interna de valoració i satisfacció.

De fet, aquest important retorn s’explica pel fet que els serveis i el nivell d’organització han merescut, per part dels expositors, una nota de 8,85 punts sobre 10.

A més, les empreses han assolit els objectius previstos si tenim en compte que un 72 per cent afirma que ha augmentat plantilla gràcies als contactes fets a la Fira. En aquest sentit, l’enquesta de la Cambra de Tarragona apunta que, de mitjana, es van recollir 62 currículums per expositor.

Les Fires de l’Ocupació de la Cambra de Tarragona constitueixen la principal plataforma laboral del sud de Catalunya. I a la de la ciutat de Tarragona hi van participar 62 empreses que necessitaven contractar i 2.500 assistents que buscaven feina o volien canviar la que ja tenien.

“Un altre dels seus valors i atractius, a més de la qualitat de l’oferta, és que tant la participació de les empreses com la inscripció dels visitants és de franc”, afegeix Josep Oriol Fernández, director de les Fires de l’Ocupació de la Cambra de Tarragona.

I enguany, a més, s’ha inclòs una destacada novetat. “Hem decidit dotar a la Fira també d’una vessant solidària, per això una desena d’entitats sense ànim de lucre, ONG’S... hi ha participat per donar a conèixer la seva tasca d’ajuda a col·lectius necessitats”, explica el director de la Fira.

La Fira de l’Ocupació de Tarragona ha estat una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb  el suport de l’Ajuntament de Tarragona, l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona, Port de Tarragona, Tarragona Impulsa i Asesa.


Segueix-nos!

Agenda