Notícies de la Cambra

H&T Presspart Tarragona, empresa Premium de la Cambra

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, i Thomas Portune, director general de H&T Presspart Manufacturing SA (H&T Presspart Tarragona, a L’Arboç), han renovat el conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual H&T Presspart Tarragona farà costat a aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s'impulsen des de la Corporació tarragonina.

H&T Presspart Tarragona, membre del grup alemany Heitkamp & Thumann, fabrica una àmplia gamma de dispositius i components d'administració de fàrmacs respiratoris per al mercat farmacèutic. Especialitzada en la fabricació de components plàstics modelats per injecció, les gammes de productes i serveis d'H&T Presspart Tarragona inclouen actuadors MDI, inhaladors de pols seca i actuadors de dispensació, així com la fabricació de dispositius complexos multicomponent per a sistemes d'administració de fàrmacs des del concepte de disseny fins a la industrialització.

H&T Presspart Tarragona dona feina a 200 persones i factura uns 40 milions d'euros anuals. La divisió H&T Presspart exporta a tot el món, té oficines comercials a l’Índia, Xina, Estats Units i Sud-Amèrica. I plantes productives a Blackburn (Anglaterra), Nidau (Suiza) i Marsberg (Alemanya).

Amb els convenis Premium, la institució que presideix Laura Roigé està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d'aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l'impuls de l'economia i al servei de l'emprenedoria.


Segueix-nos!

Agenda