Notícies de la Cambra

15 JULIOL. Ignasi Cañagueral , Dow, al Bon dia Tarragona

Ignasi Cañagueral, director del complex industrial de Dow Tarragona i Hubs del sud d’Europa, vindrà a la Cambra el 15 de juliol a les 9 hores del matí per tal de prendre part a una nova sessió del cicle de jornades Bon dia Tarragona que, en format híbrid, organitza la Corporació tarragonina.

Cañagueral, que també presideix l’AEQT, presentarà l’Informe Public Full de ruta cap a la neutralitat de carboni. I en el decurs de la seva intervenció respondrà aquestes i altres qüestions:  Saps com contribuïm des de Dow per a un futur cada cop més sostenible? Descobreix el full de ruta cap a la neutralitat de carboni i economia circular. Saps que els plàstics del futur tenen un propòsit concret? Esbrina com i perquè.

Ignasi Cañagueral és Màster en Enginyeria Química i Diplomat en Administració d'Empreses per l'Institut Químic de Sarrià, IQS, de Barcelona.

Ha desenvolupat la seva carrera professional a Dow des de l'any 1988, assumint responsabilitats a Tarragona en diverses àrees funcionals amb Responsible Care Leader, Director d'Enginyeria i Manteniment i responsable de Fiabilitat per a EMEA, així com en els negocis de Polietilè a Tarragona com a director de producció de les plantes de solució i alta pressió, i com a director de les plantes de Poliuretans a Ribaforada, Navarra, i a Correggio, Itàlia.

L'octubre del 2019 va ser nomenat Director del Complex Industrial de Dow a Tarragona i Director d'Operacions del Hub del sud d'Europa de la companyia.

Recentment, el mes de maig de 2022, va ser escollit president de l'Associació Empresarial Química de Tarragona, AEQT.

Els Bon dia Tarragona són una iniciativa de la Cambra amb el suport de Repsol, CaixaBank i Port de Tarragona. I la col·laboració de Bic Graphic i Yzaguirre.


Segueix-nos!

Agenda