Notícies de la Cambra

Freshly Cosmetics guanya el Premi Pime de l’Any a Tarragona, lliurat a la Cambra

Freshly Cosmetics ha estat la guanyadora de la sisena edició del Premi Pime de l’any Tarragona 2022, que impulsen el Santander, Cámara de España, les Cambres de Tarragona i Reus i La Vanguardia, segons el fallo del jurat, integrat per aquestes empreses i institucions, més la subdelegació del Govern.

L’acte de lliurament ha tingut lloc a la Cambra de Tarragona aquest matí i el Premi Pime de l’Any Tarragona 2022 l’ha lliurat Sonia Colomar, directora territorial del Santander a Catalunya, i l’ha recollit Miquel Antolín, cofundador i CEO de Freshly Cosmetics.

Els quatre accèssits s’han atorgat a:

Teymasa, Premi a la Internacionalització, lliurat per Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, i recollit per Daniel Fàbregas, director general.

Biosfer Teslab, Premi a la Digitalització i Innovació, lliurat per Joan Sabaté, subdelegat del Govern de l’Estat a Tarragona, i recollit per Núria Amigó, consellera delegada.

English Summer, Premi a la Formació i Ocupació, lliurat per Alejandro Teodoro, representant de La Vanguardia i recollit pels germans Jordi, Felipe i Carolina Fleix Wright.

Pósito 2, Premi a la Pime Sostenible, lliurat per Jordi Just, president de la Cambra de Reus, i recollit per Antonio García, gerent  i Angel Pérez, director comercial.


Segueix-nos!

Agenda