Notícies de la Cambra

Cámara de España ens dona el Premi a la Internacionalització

Des de la Cambra de Tarragona ens fa molta il·lusió compartir amb tu la satisfacció que tenim per haver estar distingits amb el Premi a la Internacionalització, que ahir al vespre a Madrid ens va atorgar la Cámara de España, en el marc de la primera edició dels Premios Cámaras 2021.

El jurat va reconèixer la trajectòria internacional de la Cambra de Tarragona i el seu lideratge a nivell nacional en els mercats de l’Àfrica subsahariana, concretament pel “manteniment del Pla Àfrica presencial durant la pandèmia”.

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona va recollir el guardó de mans de Pilar Alegría, ministra d’Educació i de Formació Professional i de Josep Lluís Bonet, president de la Cámara de España.

En la seva intervenció i torn d’agraïments, Roigé va posar en valor la feina realitzada en els darrers 30 anys per Roberto Barros, director d’Internacional de la Cambra de Tarragona i va reconèixer que aquesta trajectòria, però sobretot l’esforç dels darrers dos anys en pandèmia, en els que la Cambra ha mantingut el seu compromís de seguir portant exportadors al continent africà, no hauria estat possible sense el suport i compromís tant dels òrgans de govern com de l’equip de professionals de la Cambra de Tarragona.

L’acte, en el que hi van assistir el presidents de les Cambres de Comerç de tot l’Estat va comptar també amb la presència telemàtica de Reyes Maroto, ministra d’Indústria, Comerç i Turisme.


Segueix-nos!

Agenda