Notícies de la Cambra

Tornen les Fires presencials de l’Ocupació

El 10 de maig la Cambra de Tarragona tornarà a la normalitat post pandèmia, en aquest cas pel que fa a un esdeveniment que abans de la covid era dels més multitudinaris i participatius de tots els que organitza la Corporació tarragonina. Estem parlant de les Fires de l’Ocupació.

Així, doncs, tal i com ha anunciat Josep Oriol Fernández, director de Formació, el 10 de maig tindrà lloc a Calafell la primera de les dues Fires de l’Ocupació, en format plenament presencial, que s’organitzaran abans de l’estiu. La següent obrirà les seves portes a Tarragona el 19 de maig.

“És una satisfacció poder recuperar aquests esdeveniments, atesa la gran acceptació entre les empreses i la forta demanda entre la societat. A més, arribaran en un moment en el que necessitem impulsar l’activitat econòmica”.

La fórmula de les Fires de l’Ocupació de la Cambra, que són la principal plataforma laboral del sud de Catalunya, és ben senzilla: es tracta de posar en contacte a empreses que necessiten contractar amb persones que busquen feina o volen canviar la que ja tenen.

La minuciosa tasca d’organització per posar en contacte a les parts i fer-ho en un format àgil i en un espai físic ben estructurat, que afavoreix els contactes, reunions i intercanvis d’informació explica l’èxit d’aquesta iniciativa que, tot i la pandèmia, es va continuar celebrant, ni que fos en format virtual.

“Tot i que les Fires online van tenir un retorn molt positiu, a dia d’avui res no pot substituir a la presencialitat en aquests tipus d’esdeveniments, ja el primer contacte i la primera entrevista poden ser determinants”, assenyala Fernández.

De fet, l’objectiu de la Cambra és arribar a les xifres obtingudes a les darreres edicions celebrades abans de la pandèmia quan a la del Baix Penedès s’hi van aplegar 35 empreses i prop de 1.500 persones en un dia. I a la celebrada a la ciutat de Tarragona, 60 empreses i més de 2.500 persones en només un dia.


Segueix-nos!

Agenda