Notícies de la Cambra

Tens fins el 16 de maig per optar al Premi Pime de l'Any de Tarragona

Banco Santander i les Cambres de Tarragona i Reus convoquen, en col·laboració amb la Cámara de España i La Vanguardia, la sisena edició del Premi Pime de l'Any de Tarragona. L'objectiu d'aquest certamen és reconèixer la tasca de les petites i mitjanes empreses com a generadores de riquesa i creadores d'ocupació en l'exercici de la tasca quotidiana.

El termini de presentació de candidatures per al Premi Pime de l'Any 2022 comença l'1 de març i es tancarà a les 00,00 hores del proper 16 de maig. A aquesta nova convocatòria hi poden concórrer totes les petites i mitjanes empreses de la província amb menys de 250 empleats i amb una facturació inferior als 50 milions d'euros al tancament de l'exercici 2021 que tinguin la seu social a la província de Tarragona.

A més de l'elecció de la Pime de l'Any, el jurat podrà concedir quatre accèssits a les categories d'Internacionalització, Innovació i Digitalització, Formació i Ocupació, i Pime Sostenible. L'empresa guanyadora concorrerà al Premi Nacional Pime de l'Any 2022 que es fallarà el primer trimestre del 2023. Igualment, les empreses guanyadores dels diferents accèssits concorreran al Premi Nacional en les seves categories respectives.

Com participar-hi

Les empreses interessades hauran d'emplenar el formulari d'inscripció que trobaran a les pàgines web de les Cambres de Tarragona i Reus, on també hi podran consultar les bases del concurs. El jurat valorarà en les seves deliberacions mèrits com la creació d’ocupació, amb especial atenció a l’ocupació indefinida; les accions de formació per als empleats; la internacionalització de l’empresa; les iniciatives de digitalització i innovació, així com els projectes sostenibles en què han participat. 

El Premi Pime de l'Any es consolida amb aquesta sisena edició com el guardó de referència per a les petites i mitjanes empreses espanyoles. L'any passat, cinquena edició del Premi, s’hi van inscriure un total de 1.770 empreses de les 50 províncies i la Ciutat Autònoma de Ceuta, i va comptar amb la participació de 47 Cambres de comerç territorials. Des del 2017, any del seu llançament, ja són 5.670 les pimes que han participat en aquest certamen.


Segueix-nos!

Agenda