Notícies de la Cambra

Si vols seguir venent, passa’t al comerç electrònic!

Albert Querol, de Cetrex, prendrà part el proper 12 de maig a les 15,30 hores a una nova edició del cicle de jornades Accelera Pime, que organitza la Cambra en col·laboració amb Som Comerç TGN i l’Ajuntament de Calafell.

Querol parlarà de “Digitalització del comerç: les plataformes ecommerce” i en el decurs de la seva intenció respondrà a preguntes i plantejaments com ara per què he de vendre online?, com treure el màxim profit a l’ecommerce, què he de fer per aconseguir més visibilitat a la web?, mètriques de màrqueting i de satisfacció de clients, promoció de la botiga online. Així mateix, el ponent presentarà tot un seguit de casos d’èxit.

Aquesta jornada s’ha programat en format virtual a través de la plataforma Zoom.

Albert Querol és graduat en Publicitat i Relacions Públiques i màster en Creativitat i Planificació Estratègica per la Universitat Pompeu Fabra. Té una experiència de més de sis anys liderant projectes de SEO i SEM per a diferents clients com Previsora General, Casa Mas, Originalflor, Serhs, Uned, Nespresso i Instituto Cervantes.

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses que s’impulsen des de  l’Oficina Acelera Pyme de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda