Notícies de la Cambra

La Cambra, a favor de la transformació digital de les empreses

La Cambra de Tarragona ha posat en marxa una ambiciosa iniciativa que transformarà la fisonomia de les empreses, amb l’objectiu d’impulsar-ne la seva competitivitat i contribuir, així, a la digitalització de l’economia del territori.

Aquesta aposta, que s’ha gestat en els darrers mesos, és ja una realitat. En aquest viatge la Cambra no camina sola. Ho fa a través de l’Oficina Acelera Pyme.

Tal i com explica Laura Roigé, presidenta de la Cambra, “per nosaltres suposa un gran salt qualitatiu i organitzatiu. I també una enorme responsabilitat, ja que amb la participació en aquest programa som la primera Cambra de les Comarques de Tarragona que ha decidit posar la seva estructura i experiència al servei de la transformació digital de les pimes, microempreses i autònoms”. 

S’ha creat un nou departament amb professionals de primer nivell i partners amb trajectòries contrastades per fer possible que ara sí, les empreses, negocis i activitats es digitalitzin i assoleixin el múscul necessari per fer front als reptes i oportunitats del nou escenari econòmic.

Val a dir que aquests serveis són gratuïts i inclouen des de l’assessorament per tal de definir l’estratègia de digitalització més adequada, en base a les necessitats de cada empresa, fins a ajudar-la a accedir a la línia de subvencions del programa Kit Digital, dotat amb un pressupost de més de tres milions d’euros, i que servirà a les empreses per posar en pràctica els seus objectius de digitalització.


Segueix-nos!

Agenda