Notícies de la Cambra

La Formació Ocupacional Dual arriba al Baix Penedès

La Cambra de Tarragona, l’Ajuntament de Calafell i les empreses ID Logistics i Kiabi, amb el suport de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès posen en marxa un programa d’FP Ocupacional Dual pioner i únic al Baix Penedès, que començarà aquest mes de febrer i tindrà una durada de 15 mesos.

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, SOC, amb fons del Servei Públic d’Ocupació Estatal, SEPE. I s’emmarca dins un ambiciós projecte a nivell de Catalunya que té com a objectiu dur a terme un total de 61 iniciatives com aquesta, sis d’elles a les Comarques de Tarragona, i una al Baix Penedès.

Cal destacar que, de totes les Cambres catalanes, només la de Tarragona prendrà part en aquesta iniciativa, justament impulsant la que tindrà lloc al Baix Penedès.

Aquest programa, que va dirigit a 14 joves d’entre 18 i 21 anys, combinarà la formació professionalitzadora amb un contracte de treball de 12 mesos a l’empresa ID Logistics de la Bisbal del Penedès, que presta serveis logístics a la companyia Kiabi.

En aquesta primera edició, la formació es farà a Calafell i els participants es prepararan tot realitzant un Certificat de Professionalitat d’Activitats auxiliars de magatzem. També es formaran en competències transversals i competències digitals. 

Durant tot el programa els alumnes comptaran amb el suport d’una orientadora que els acompanyarà al llarg de tot el procés de formació i estada a l’empresa.

Atesa l’excel·lent acceptació que està tenint la Formació Professional en modalitat Dual, des de les entitats que formem part d’aquesta iniciativa, considerem que el programa serà tot un èxit i permetrà la qualificació e inserció laboral dels joves participants.

La selecció de candidats s’iniciarà durant aquesta mateixa setmana i les persones que hi estiguin interessades només cal que ens facin arribar les seves dades al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

A la foto, i d'esquerra a dreta: Agnès Ferré, alcaldessa de la Bisbal del Penedès; Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona; Eduardo Galera, gerent d'ID Logistics a la Bisbal del Penedès i Ramon Ferré, alcalde de Calafell.


Segueix-nos!

Agenda