Notícies de la Cambra

Estudiants d’FP de l’Escola Joan XXIII visiten la Cambra

Els estudiants del Cicle Formatiu de Grau Superior en Comerç Internacional de l’Escola Joan XXIII de Tarragona han visitat la Cambra on han estat rebuts per Daniel Martín, director i secretari general, i Roberto Barros, director d’Internacional.

Els alumnes han conegut de primera mà les accions que en matèria de comerç exterior i suport a la internacionalització de les empreses realitza la Corporació tarragonina. “Una trajectòria i un lideratge que ens ha permès ser la Cambra referent a tot l’Estat pel que fa a coneixement i experiència en els mercats africans, sobretot en els subsaharians” ha assenyalat Martín.

Per la seva banda, Barros ha afegit que “estem parlant de mercats amb un gran potencial per als exportadors espanyols. I al mateix temps amb diferents peculiaritats i complexitats, la qual cosa fa que la Cambra de Tarragona sigui un aliat imprescindible a l’hora d’establir-hi relacions comercials. Això explica que a les nostres missions ens hi acompanyin empresaris de tot l’Estat, que valoren molt la nostra experiència, avalada per una feina continuada de prop de 30 anys en aquell continent”.

El director d’Internacional ha explicat que per tancar negocis a Àfrica és imprescindible visitar-la. “Per això, malgrat la pandèmia, la Cambra de Tarragona ha fet un gran esforç logístic i d’organització per volar cap aquell continent tan aviat com ha estat possible. De fet, vam portar-hi la primesa delegació empresarial europea d’ençà la declaració de l’estat d’alarma. I seguim treballant, i superant obstacles, per mantenir les missions comercials presencials. Pel 2022 organitzarem 13 missions a Àfrica i visitarem 26 països.”


Segueix-nos!

Agenda