Notícies de la Cambra

Els Bons del Vendrell superen les expectatives

Keneth Martínez, alcalde del Vendrell, ha fet una valoració molt satisfactòria de la campanya dels Bons del Vendrell, un projecte impulsat per l’Ajuntament i el Centre d’Iniciatives i Turisme, CIT, amb la col·laboració de la Cambra de Tarragona.

Martínez ha explicat que un centenar de comerços i restaurants hi han pres part i més de 4.500 persones s’han descarregat els bons.

Amb els Bons del Vendrell s’han emès un total de 10.000 bons de compra per un valor de 10 euros cadascun, bescanviables als establiments adherits a la campanya. Segons els seus impulsors, s’ha generat una xifra de negoci superior als 340.000 euros als comerços i empreses locals.

Amb aquesta iniciativa es posa de manifest, un cop més, el compromís de la Corporació tarragonina a favor de la promoció del comerç, serveis i l’hostaleria als municipis de la demarcació.

A la foto, i d’esquerra a dreta, Lluís Colet, membre del Comitè Executiu de la Cambra de Tarragona i conseller de Comerç amb Keneth Martínez, alcalde del Vendrell, el dia de la presentació de la campanya.


Segueix-nos!

Agenda