Notícies de la Cambra

Burkina Faso i Costa d’Ivori, primera missió de l’any 2022

La Cambra de Tarragona organitzarà dels dies 1 al 8 de febrer la que serà la primera missió presencial de l’any 2022. Els exportadors, procedents de tot l’Estat, volaran a Burkina Faso i Costa d’Ivori.

Tal i com explica Roberto Barros, director d’Internacional i coordinador de la nova prospecció de mercats, “aquesta serà la missió número 14 de la Cambra de Tarragona a Burkina Faso. La nostra experiència i la de les empreses que ens hi han acompanyat aquests anys ha estat altament positiva, sobretot en les darreres visites, atès que els resultats han confirmat que la manca d'oferta fa que la nostra visita sigui profitosa, ja que hi ha nombrosos operadors econòmics que estan buscant nous proveïdors. Estem segurs que degut a la situació actual, les nostres propostes comercials destacaran molt més.”

Pel que fa a Costa d’Ivori, Barros explica que “segueix creixent a molt bon ritme, després de l’aturada dels primers deu anys d'aquest segle. A partir de 2012 el gran impuls que ha donat l'estabilitat política ha permès que construcció, infraestructures, desenvolupament agrícola, i d’altres sectors, estiguin impulsant l’economia a unes taxes de creixement superiors al vuit per cent. Tenen Plans de Desenvolupament en marxa ja que volen entrar en la Llista d'Economies Emergents. Actualment és un dels mercats més competitius d'Àfrica, amb molts projectes estratègics en el seu horitzó.”


Segueix-nos!

Agenda