Notícies de la Cambra

Els Bons Comerç generen a la ciutat un negoci d’1,7 milions

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, s’ha mostrat “molt satisfeta pel fet que la Corporació tarragonina hagi contribuït a l’èxit dels Bons Comerç Tarragona, una campanya de promoció comercial impulsada per la Conselleria de Comerç, Fires, Mercats i Consum de l’Ajuntament de Tarragona, amb Dídac Nadal al capdavant, que ha generat per a la ciutat un volum de negoci superior als 1,7 milions d’euros.”

De fet, la campanya ha triplicat, de llarg, en volum de negoci la inversió realitzada per l’Ajuntament en bons bescanviables.

Una satisfacció compartida i que “és màxima” també per Dídac Nadal que, en el decurs de la valoració de la promoció ha fet palès, entre d’altres xifres, que s’han bescanviat 94.544 bons en les 29.963 operacions realitzades.  

Laura Roigé, ha destacat “la gran entesa i coordinació entre la Cambra i la Conselleria de Comerç. És la primera vegada que Tarragona disposa d’uns bons comerç i han arribat quan més ho necessitaven els establiments comercials i la ciutadania. No hi ha hagut ni una sola incidència i els comerços han cobrat immediatament i això també ha fet que s’animessin a participar-hi”. Roigé ha confiat en que “un estímul comercial com aquest es torni a repetir. Compteu amb la Cambra de Tarragona”.

En la mateixa línia s’ha expressat l’empresari Lluís Colet, conseller de Comerç de la Cambra de Tarragona, que ha remarcat que “cada bo ha representat 18 euros en vendes. Ha funcionat molt bé i ha aportat un plus de transaccions en un moment molt necessari després d’haver estat tancats per la pandèmia”. Colet ha afegit que els Bons Comerç han permès a força comerços i tarragonins introduir-se en l’ús de les noves tecnologies. “En aquest sentit hem fet un pas endavant. I això és bo”. 

Finalment, la dinamitzadora de la Via T, Judit Sentís, ha afegit que aquesta campanya d’incentiu comercial “ha superat les expectatives i l’impacte econòmic ha estat molt elevat. Partíem d’una situació delicada i ha ajudat que el tancament de 2021 hagi estat bo”. 

A la foto, i d’esquerra a dreta, Lluís Colet, Laura Roigé, Judit Sentís i Dídac Nadal.


Segueix-nos!

Agenda