Notícies de la Cambra

La Cambra imparteix diferents cursos al Baix Penedès

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, ha participat a l’acte de presentació del curs de Dinamitzador d'activitats de lleure que es realitza al port de Segur de Calafell. 25 joves inscrits a la Garantia Juvenil han iniciat aquesta formació que els atorga la titulació oficial de la Generalitat per a treballar com a monitor de lleure. El curs, subvencionat per la Cambra de Tarragona a través del Programa PICE, ha estat organitzat conjuntament amb la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Calafell i té una durada de 165 hores, més 160 hores de pràctiques a l’empresa.

A les fotos en petit, els alumnes del curs de jardineria subvencionat per la Cambra de Tarragona a través del Programa PICE, i organitzat conjuntament amb la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Cunit, van rebre també la visita de Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, que els hi va posar en valor l'FP Dual i els animà a seguir formant-se.

En aquesta mateixa jornada Bea Durán, Project Manager del programa “Som FP Dual”, va explicar als joves les sortides professionals de l'FP. La sessió va comptar amb la presència d'Amanda López, ambaixadora de l'FP i que ha cursat els estudis de jardineria a l'institut La Talaia de Segur de Calafell i d'Alberto García, tutor de l'institut que va explicar als alumnes tots els programes formatius que s’imparteixen.


Segueix-nos!

Agenda