Notícies de la Cambra

Jornada. “L’ eix Tarragona -Lleida i el túnel de Lilla”

La Fundació Cercle d’Infraestructures, la Cambra de Tarragona, la Cambra de Lleida i el Col·legi d’Enginyers de Camins organitzaran el 19 de maig de les 18 a les 19,30 hores, i en format virtual, la jornada “L’eix Tarragona -Lleida a través del túnel de Lilla”.

L’obertura del túnel de Lilla suposa una porta per l’interior de Catalunya connectant, mitjançant l’A27, l’economia de les comarques de l’interior amb la capacitat exportadora del port de Tarragona i la connexió viària i ferroviària de tot l’est peninsular.

Intervindran, a la benvinguda, Pere Macias, president de la Fundació Cercle d’Infraestructures; Jaume Saltó, president de la Cambra de Lleida; Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona i Joan Borràs, representant del Col·legi d’Enginyers de Camins.

La jornada comptarà amb les ponències i intervencions de Ramon Joanola, cap de l'Àrea de Planejament, Projectes i Obres del Ministeri de Foment; Josep Maria Cruset, president del Port de Tarragona; Javier Sancho, director del Complex Industrial Repsol a Tarragona i Àngel Ferrer, president d'Asotrans.


Segueix-nos!

Agenda